Baba Koltuğu Modelleri | TeknoKonfor Baba Koltuğu
Geri Dön
Baba Koltuğu Modelleri

Masko Mobilya Kenti'nde yer alan showroomu ve üretimhanesi ile ulusal ve uluslararası tüm ülke ve şehirlere baba koltuğu hizmeti vermektedir.

Baba Koltuğu

Teknokonfor firması, 30'un üzerinde baba koltuğu tasarım modeli, sayısız kumaş tercihleri, özel mekanizmaları ve kullanımı kolay kumanda özellikleri ile hizmetine ara vermeden devam etmektedir. Masko Mobilya Kenti’nde baba koltuğu, tv koltuğu satışlarına devam ederken özelleştirilebilen e ticaret sitesi ile koltukların tamamını siteden satın alabilirsiniz. Sektörde güvenilir e-ticaret sitelerinde de boy gösteren Teknokonfor ile baba koltuğu, tv koltuğu modellerini güvenli satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Sinema Koltuğu

Teknokonfor sinema-film severlere özel sinema koltuğu tasarım hizmeti vermektedir. Geniş oturum alanı, özel konfor dolu mekanizması, sıradanlıktan uzak dolgu malzemeleri, özel renk seçenekleri ve yiyeceklerinizi rahatlıkla yiyebileceğiniz modülleri ile Masko Mobilya Kenti'nde yer alan mağazasında sinema koltuğu modellerini görebilirsiniz. 

Seyre doyamayacağınız, konforu ile kendine hayran bırakan Teknokonfor sinema koltuğu modellerini tüm e-ticaret sitelerinde ve Teknokonfor e-ticaret sitesinden ulaşabilirsiniz.
 

BABA KOLTUĞU

Vücudunuz gün boyu sizin için çalışıyor. Bu yüzden arada bir gerekli dinlenmeyi sağlayın . Yatar koltuklarımız vücudunuzu üç önemli alanda destekler: boynunuz, omuzlarınız ve belinizin alt kısmı. Vücudunuzdaki dikey baskıyı mümkün olduğunca alırlar. Ürünlerimizi sadece görünüşü için değil, vücudunuza tam olarak uyduğu için seçin. Doğru destek bir dünya fark yaratır!

Ürünleri Gör

Sepet Boş