Baba Koltuklarında Hayvan Dostu Kumaş Seçeneği | TeknoKonfor Baba Koltuğu
Geri Dön
Baba Koltuklarında Hayvan Dostu Kumaş Seçeneği

Ülkemizde ise evcil olarak beslenen hayvanların başında kedi ve köpekler geliyor diyebiliriz. Büyüme döneminde hayvanlar ile iç içe olan çocukların, gelecek hayatlarında daha iyi, olgun ve sevgi dolu olduğu da kanıtlanmış bir bilgi.

  

Peki ya evcil hayvan beslemenin zor yanları yok mu?

Elbette var. Öncelikli olarak hayvan beslemek sorumluluk isteyen. Bu sorumluluğunuzu üstlenmek için kendinizi hazır hissettiğiniz zaman, diğer dış etkenler ortaya çıkabiliyor. Örneğin, köpeklerin veya kedilerin mobilyalarınız üzerindeki etkileri. Ancak son zamanlarda teknolojinin gelişmesi ve mobilyacılık alanındaki değişimler sayesinde bu da bir sorun olmaktan çıkmış bir durumda.

Kedi ve köpek tırmalamasına karşı en iyi çözüm, Sertex süet floxlu kumaşlardır. Özel olarak üretilmiş olan kumaş modellerinden Anfora serisi, Teknokonfor Baba Koltuğu Modelleri üzerinde kullanılabilmektedir. Hayvan dostu kumaş kategorisi altında olan kumaş çeşitlerimizi daha yakından inceleyebilir ve bu kumşa modelleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. 

 

Hayvan dostu kumaş özellikleri nelerdir?

Süet olan kumaş modellerimiz, kedi ve köpek tırmalamasına karşı oldukça dayanıklıdır. Kolayca temizlenme özelliği bulunmaktadır. Aynı zamanda da floklu bir kumaş türü olduğu için antialerjik bir yapıdadır. Bu nedenle de gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. 

Sepet Boş