Evlerde Sinema ve Tv Keyfi İçin Özel Dekorasyon | TeknoKonfor Baba Koltuğu
Geri Dön
Evlerde Sinema ve Tv Keyfi İçin Özel Dekorasyon

Sinema kanallarının artık evlere geldiği ve sinema odası alanlarının evlerin içinde yer aldığı yeni nesil evlerde, özel olarak hazırlanan mobilya modelleri kullanılıyor. 

İşte Teknokonfor bu yeni nesil evler için kişiselleştirilebilir özel sinema koltuğu modelleri tasarımı ve üretimi gerçekleştiren bir Masko firmasıdır. Özel olarak hazırlanan sinema koltuğu ve tv koltuğu modelleri ile hayal ettiğiniz ortamı yaratmayı amaçlayan Teknokonfor, birbirinden farklı modelleri ile de kişilerin isteklerine uygun olarak hazırlık yapmaktadır. 

Kişiselleştirilebilir Tv ve Sinema Koltuğu Modelleri 

Teknokonfor, birbirinden farklı koltuk modeli ile hayal ettiğiniz ev dekorasyonuna ve hayal ettiğiniz ergonomiye kavuşmanızı sağlamak adına bilimsel araştırmalarının sonucunda ergonomi bilimine uygun olarak sinema koltuğu ve tv koltuğu modelleri üretimi gerçekleştirmektedir. 

Özel olarak üretmiş olduğu koltuk modelleri, insan anatomisine en uygun olan şekilde tasarlanmaktadır. Bu nedenle de bu koltuk modelleri sağlamış olduğu keyifin yanı sıra sağlığınız açısından da hayatınıza ekstra bir katkı sağlayacaktır. 

Eğer sizler de sinema koltuğu arıyor ve bir sinema odası dekorasyonu yapmak istiyorsanız, Masko Teknokonfor mağazasına uğrayabilirsiniz. 

Kumaşından mekanizmasına, renginden teknik özelliklerine kadar birçok farklı noktada değiştirilebilir özelliklere sahip olan Teknokonfor koltuk modelleri, Türkiye ve yurt dışının her yerine de kargolanarak güvenli bir şekilde gönderilmektedir. 
 
Siz de mağaza ile iletişime geçerek koltuk modelleri ve dekorasyon fikirleri hakkında detaylı bilgi alabilir aynı zamanda da firmanın e-ticaret sitesi üzerinden online alışveriş gerçekleştirebilirsiniz. 
 

Sepet Boş