Lateks Nedir? Lateks Koltuk | TeknoKonfor Baba Koltuğu
Geri Dön
Lateks Nedir? Lateks Koltuk

Lateks, papatya ve sütleğen gibi pek çok bitkiden çıkarılan süte benzer maddedir. Bitkinin kesilen bir kısmından süzülür ve hava ile karşılaştığında katılaşır. Lateks karmaşık bir sıvı bileşimidir ve içerisinde protein, nişasta, alkaloid, şeker, yağ, sakız, tanin, reçine gibi birçok madde bulunur. Birçok bitkide lateks beyaz renktedir, ancak bazı bitkilerde sarı, turuncu ya da kırmızı da olabilir.


Relax Home Sinema Koltuğu

Lateks Koltuk Modelleri

Malezya’da özel yetiştirilen kauçuk ağacından elde edilen ve doğallığıyla her an rahatınızı düşünen Teknokonfor Latex’in yapısı, koltuk içindeki hava dolaşımını destekliyor. Esnek yapısıyle oturum anında hareketlerinize ve değişen pozisyonunuza çok hızlı bir şekilde uyum sağlıyor, konforu en üst seviyeye taşıyor.


Relax Sinema Koltuğu - tekli- 

Konforun bu kadar önemsendiği ve üst seviyede kullanıldığı Teknokonfor ürünlerinde, lateks özenli bir şekilde kullanılmaktadır. Sinema koltuklarından en çok tercih edilen ürünlerimizden biri olan Relax Sinema Koltuk modelimiz, lateks kullanılarak üretilmiştir. 

SİNEMA KOLTUĞU

Konfor ve lüks aynı madalyonun iki yüzüdür ve koltuklarımız konfor ve lüksü aynı anda sunmaktadır. En kaliteli mekanizmalar, güvenilir uzun ömürlü motorlar, ergonomik tasarımlar ve kişiselleştirilebilir kaplamalar, her açıdan üstün bir koltukta bir araya geliyor. Koltuklarımız eşsiz konfor ve mükemmel rahatlıkla lüks ev sinemanızın kalitesini artırmaktadır. 

Ürünleri Gör

Sepet Boş