Masajlı Koltuk | TeknoKonfor Baba Koltuğu
Geri Dön
Masajlı Koltuk

Berlin Masajlı Koltuk

İnsanların gün içerisinde yapmış olduğu tüm hareketlerden etkilebilecek vücudun, dinlenmeye ve rahatlamaya ihtiyacı var. Bu nedenle de masaj; zihinsel ve bedensel bir arınma etkisi yaratmaktadır. Uygulanan masajın kalitesi ve özellikleri vücudunuzu dinlendirmek adına önemlidir. 

Efes Masajlı Koltuk

Masajlı Baba Koltuğu

Baba koltuk modelleri, mekanizmalı koltuk modelleri arasında en çok tercih edilen berjer tipi koltuktur. Şık görünüşünün yanı sıra oldukça kullanışlı olan baba koltukları, masajlı veya masajsız olarak ikiye ayrılabiliyor. Masajlı baba koltuğu, kişilerin bölgesel olarak masaj yaptırmasına yardımcı olacak bir mekanizmaya sahip. 

Dante Masajlı Koltuk

Teknokonfor Masajlı Koltuk

Seçtiğiniz koltuğunuzun kol yanında bulunan manuel buton ile çalışmaya başlayan, masaj sistemi titreşimli dalgalarıyla birlikte bölgesel sinir sıkışmalarına ve ağrılarınıza birebir çözüm getiriyor. XL geniş ölçülü tasarım sağlayan Teknokonfor masajlı koltuk sistemlerinde televizyon izlemenin keyfi bile ayrı boyutta yaşanıyor. Dilediğiniz şekilde açılıp kapanan koltuklarımızda istediğiniz pozisyonda masaj yaptırabiliyorsunuz. Modeline göre değişiklik gösteren masajlı koltuklar yaslandığınız da sırt ve ayak bölümü açılmakta olup, masaj seanslarınıza ekstra bir rahatlık katar. Teknokonfor kalitesi ile özel olarak üretilen masajlı baba koltuk modelleri, rahatlığınız ve konforunuz açısından oldukça faydalıdır. 

Skype Masajlı Koltuk

Masajlı Koltuk Fiyatı

Masajlı baba koltuk modelleri veya diğer bir adı ile masajlı tv koltuğu modelleri, kullanım açısından oldukça faydalı olduğu bilindiği için insanlar, bu koltuk modellerini araştırıyor. Ancak araştırırken öncelikli olarak masajlı koltuk fiyatlarında şeklinde bir araştırmaya girişiyorlar. Teknokonfor, kaliteden ve üstün satış sonrası hizmetten ödün vermeyerek web sitesinde masajlı koltuk modelleri satışı yapmaktadır. 

Kişiye özel olarak üretilen masajlı baba koltuk modellerini, diledğiniz özelliklerde kendinize uygun olarak seçebiliyorsunuz. Hızlı ve güvenilir kargolama yöntemi ile Türkiye ve dünyanın her yerine masajlı baba koltuk modeli gönderimi yapılabilmektedir. 

Yeni Lansman Ürünler

Yepyeni Özellikler

Sepet Boş