Medikal Mekanizmalı Hasta Koltuğu | TeknoKonfor Baba Koltuğu
Geri Dön
Medikal Mekanizmalı Hasta Koltuğu

Teknokonfor kalitesi ile tanışmalısınız.

Sağlığın iyiliği her zaman ergonomi ve konfor ile doğru orantılıdır. Bu nedenle de özellikle de ergonomiye diğer insanlardan daha çok ihtiyacı olan insanlar, seçimlerini yaparken daha konforlu ve kendine özel olarak hazırlanan koltuk modellerini seçerler. 

Özellikle yaşlı, hasta ve engelli vatandaşlarımız için hasta koltuğu tercihi yapmak diğer koltuk modellerini seçmekten çok daha zorlayıcı olabiliyor. İşte tam olarak bu noktada Teknokonfor, özel olarak medikal hasta koltuğu modelleri üretmektedir. 

Uzun bilimsel araştırmalar sonucunda özel olarak hazırlanan Teknokonfor medikal koltuk modelleri, alanında çalışan en iyi uzmanlar tarafından insanların istek ve ihtiyaçları dinlenerek oluşturulmuştur. Tüm bununla birlikte Teknokonfor medikal koltuk modelleri insan vücut ergonomisine en uygun şekilde hazırlanmaktadır. Bu da yaşlı, hasta ve engelli vatandaşlarımız için oldukça sağlıklı bir ortam oluşmasına sebebiyet verecektir. 

Birbirinden farklı renk, özellik seçeneklerinin hepsi Masko Teknokonfor mağazasında.

Teknokonfor hazırlamış olduğu hasta koltuğu koleksiyonlarını, Masko’da bulunan mağazasında sizler için sergilemektedir. Eğer Masko’ya herhangi bir ulaşımınız bulunmuyorsa Teknokonfor web sitesinden özelleştirilebilir seçenekleri ile medikal hasta koltuğu modellerini satın alaiblirsiniz. 

Birbirinden farklı teknik özelliklere sahip olan hasta koltuğu modelleri, daha da özelleştirilerek tamamen kişiye özel bir hale gelebilmektedir. Hareketli başlıktan kumaş seçeneğine, masaj özelliğinden 180 derece yatış pozisyonuna kadar birçok farklı özelliğinin değiştirilebildiği hasta koltuk modelleri için firma ile iletişime geçebilirsiniz. 

TEKNOKONFOR HASTA KOLTUKLARI ÖZELLİKLERİ

Kumanda aracılığıyla hakimiye sağlanan Teknokonfor hasta koltukları, bir kumanda aracılığıyla kontrol edilir. Kumandasında 4 tuşu bulunan Teknokonfor hasta koltukları, ayak kısmı ayrı, sırt kısmı ayrı bir şekilde kontrol edilebilir.

 Aynı zamanda 180 derecelik yatış açısına sahip Teknokonfor hasta koltukları oldukça geniş ölçülerde üretilir. Kozmik olarak zararlı madde içermeyen koltuk yapısı, omurganıza ve duruşunuza destek sağlar.
 

Hasta Koltuğu

Yaşlılarımızın, aktif kalması için ve  hareket ederken karşılaştıkları küçük veya büyük rahatsızlıklara çözüm bulmak. Lift özellikli bir dinlenme koltuğu çözümdür. Bu şekilde, çaba harcamadan koltuğunuza girip çıkabilirsiniz

Sepet Boş