Özel İhtiyaçlar İçin Koltuk Modelleri | TeknoKonfor Baba Koltuğu
Geri Dön
Özel İhtiyaçlar İçin Koltuk Modelleri

Medikal hasta koltuğu, ihtiyacı olan kişiler için özel olarak hazırlanan koltuk modelleridir. Teknokonfor kalitesi ve aynı zamanda da üretim ekibi ile özel olarak üretilen bu koltuk modelleri, kişiye özeldir. 

Medikal Hasta Koltuğu 

Hasta koltuğu, Teknokonfor firmasının özel olarak tasarlayarak üretmiş olduğu koltuk modellerinin başında gelir. Kişiselleştirilebilir olması nedeni ile tercih edilen bu koltuk modelleri; özellikle hasta, engelli ve yaşlı vatandaşlar için kullanılmaktadır. 

Kişiye özel olarak seçilen kumaş seçenekler, ölçü kapasitesi ve teknik özelliklerinin yanı sıra, diğer tüm özelliklerinin değiştirildiği medikal koltuk modelleri; özel yatış pozisyonu ve lift pozisyonu ile diğer medikal hasta koltuğu modellerinden daha farklıdır. 

Teknokonfor, Masko Mobilya Kenti’nde sizlere hizmet vermektedir. Sizler de Masko’da bulunan Teknokonfor firmasını ziyaret ederek medikal hasta koltuğu modellerini yakından inceleyebilir ve fiyat bilgisi alabilirsiniz. 

Hasta Koltuğu Teknik Özellikleri 

Kumanda aracılığıyla hakimiye sağlanan Teknokonfor hasta koltukları, bir kumanda aracılığıyla kontrol edilir. Kumandasında 4 tuşu bulunan Teknokonfor hasta koltukları, ayak kısmı ayrı, sırt kısmı ayrı bir şekilde kontrol edilebilir. 

Aynı zamanda 180 derecelik yatış açısına sahip Teknokonfor hasta koltukları oldukça geniş ölçülerde üretilir. Kozmik olarak zararlı madde içermeyen koltuk yapısı, omurganıza ve duruşunuza destek sağlar.

Özel üretim olan hasta koltuğu modellerini siz de evlerinize götürmek istiyorsanız firma ile iletişime geçebilirsiniz. Güvenilir kargolama sistemi ve başarılı üretim ve kurulum ekibi ile tüm Türkiye ve yurt dışına hasta koltuğu gönderimi yapılmaktadır. 
 

Sepet Boş